Personvern2019-11-03T21:28:00+01:00

BYTAXI

Personvern

Vi i Bytaxi AS er opptatt av å beskytte og respektere ditt personvern, og all behandling av personopplysninger skjer i samsvar med personopplysningsloven. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og benytter informasjon om deg.

Vi forklarer også hvordan dette nettstedet bruker informasjonskapsler (Cookies) for å gi deg som besøkende tilgang til ulike funksjoner og egenskaper som forenkler bruken av nettstedet.

HVA ER PERSONOPPLYSNINGER
Personopplysninger er alle opplysninger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Det kan være navn, telefonnummer, adresse, e-postadresse, IP-adresse eller lignende.

SLIK BEHANDLER VI PERSONOPPLYSNINGER
For å kunne tilby taxibestillinger, kundeservice og tilleggstjenester, må vi kunne lagre informasjon som regnes som personopplysninger.

Alle personlige opplysninger du gir til oss, samt informasjon fra applikasjoner, blir forsvarlig lagret og fortrolig behandlet. Opplysningene blir bare lagret så lenge det er nødvendig for at vi skal kunne behandle saken din eller utføre den aktuelle tjenesten, og vi lagrer ikke mer enn det vi må. Hvilke opplysninger vi behandler finner du i informasjonen for de ulike tjenestene lenger ned på siden.

Behandlingen av personopplysninger er underlagt gjeldende personopplysningslov og General Data Protection Regulation (GDPR). Vi har i samsvar med regelverket utarbeidet interne rutiner for behandling av personopplysninger. Her er krav til informasjonssikkerhet og internkontroll ivaretatt.

Som behandlingsansvarlig behandler ikke Bytaxi sensitive personopplysninger om deg.

Vi har ingen kontroll over, eller ansvar for, tredjepartsprogramvare med tanke på personopplysninger. Vi vil ikke bruke tredjepartsløsninger som er allment kjent for å bryte personvernopplysningsloven i Norge. Vi bruker blant annet Google Maps, Vipps, Mivai og DIBS. Vennligst se opplysninger om personvern i disse appene.

Vi deler eller selger IKKE dine opplysninger til tredjepart.

HVA VI LAGRER OG HVORFOR

Cookies2019-11-03T21:17:49+01:00

Vi bruker cookies på disse nettsidene for å kontrollere at din brukerinformasjon stemmer opp mot våre sikkerhetsverktøy. Det brukes også cookies fra Google Analytics for å monitorere bruken av nettsidene – mer om disse kan finnes her.

En Cookie er en fil som lagres i filsystemet på din datamaskin av nettleseren din. Filen inneholder ren tekst som brukes til forskjellig formål for å kunne tilby deg som bruker en bedre opplevelse når du besøker en nettside som brukes cookies.

En nettside vil ikke kunne hente inn denne cookieinformasjonen fra andre nettsider enn seg selv.

Du kan lese mer om cookies på Nettvett.no.

Kundeservice og saksbehandling2019-11-03T21:10:54+01:00

Formål
Opplysningene samles og behandles slik at vi kan vurdere, behandle og avgjøre forespørselen/saken din.

Dette behandler vi
Vi behandler følgende opplysninger om deg:

  • Kundeopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, epost adresse og i enkelte saker fødselsdato (ikke fødselsnummer)
  • Opplysninger om situasjonen, som beskrivelse av hendelsen/forespørselen (kan inneholde ytterligere informasjon), som f.eks. hele eller deler av kortinformasjon, TT-kortinformasjon, og kontonummer.

Rettslig grunnlag
Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en forpliktelse overfor deg som kunde.

Tilgang
Et begrenset antall brukere har tilgang til disse opplysningene. Vi utleverer som hovedsak ingen av disse opplysningene med mindre dette ikke er pålagt av offentlige myndigheter (f.eks. Politiet). Ved tilfeller hvor kunden for eksempel har glemt gjenstander i taxien, hatt en ulykke med en bil, eller andre skadeforhold, vil vi be om samtykke før vi eventuelt gir kundens tlf.nr til løyvehaver.

Mivai-app2019-11-03T21:11:39+01:00

Formål
Vi og Mivai behandler personopplysninger for å levere en tjeneste som gjør bestilling av drosje mulig. Tjenesten gjør det mulig å foreta bestilling selv, samt administrere dine bestillinger, kortinformasjon og kvitteringer.

Dette behandler vi
Vi behandler følgende opplysninger om deg:

  • Navn, telefon, adresse, e-postadresse, GPS-lokasjoner, turhistorikk, kortinformasjon og IP-adresse.

Rettslig grunnlag
Samtykke til behandlingen.

Callsenter/kundesenter2019-11-03T21:09:13+01:00

Formål
Vi behandler personopplysninger for å levere en tjeneste som gjør bestilling av drosje mulig.

Dette behandler vi
Vi behandler følgende opplysninger om deg:

  • Navn, telefonnummer, adresse, og eventuelt tilleggsinformasjon i forbindelse med turen/bestillingen.

Rettslig grunnlag
Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en forpliktelse overfor deg som kunde.

Tilgang
Kundekonsulentene våre har tilgang til denne informasjonen for å kunne opprette en bestilling.


LAGRING
Vi behandler bare personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for formålet med behandlingen, samt for å overholde våre forpliktelser i henhold til gjeldende lovverk.

Et begrenset antall brukere har tilgang til disse opplysningene. Vi utleverer som hovedsak ingen av disse opplysningene med mindre dette ikke er pålagt av offentlige myndigheter.

BEHANDLINGSANSVARLIG
Bytaxi AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for personopplysningene dine når du bruker våre tjenester.

DINE RETTIGHETER
Stille spørsmål eller klage
Dersom du har spørsmål om eller vil klage på behandlingen av personopplysninger, kan du ta kontakt med Bytaxi. Du har også rett til å klage over en behandling av personopplysninger til Datatilsynet.

Kontakt Bytaxi ved daglig leder på: kundeservice@bytaxi.no
Kontakt Datatilsynet på: postkasse@datatilsynet.no

Rett til innsyn, retting og sletting
Du har rett til å kreve innsyn i de registrerte opplysningene, samt retting og sletting i henhold til personopplysningsloven. Ved ønske om innsyn og/eller retting, ta kontakt på e-post: kundeservice@bytaxi.no

Personlige opplysninger oppbevares inntil kunden selv ber om å bli slettet fra tjenesten. Hvis du velger å få slettet opplysningene dine, kan det bety at vi ikke kan levere deg tjenester.

Postadresse hvis du vil be om innsyn per post:
Bytaxi AS
Karoline Kristiansens vei 4
0661 OSLO